Jarní únava? Poradíme vám, jak ji zvládnout s lehkostí!

Jaro už klepe na dveře a s sebou přináší mnoho radostí, jako jsou delší slunečné dny, kvetoucí květiny a zelenající se stromy. Bohužel však jaro přináší také jednu nevítanou věc – jarní únavu a pocit "zaplavení" toxinů.

Jarní únava je stav, kdy se cítíte unavení a bez energie po celou dobu, kdy se probudíte. Tento stav je způsobený změnou ročního období a může mít negativní vliv na vaši produktivitu a celkovou pohodu. V organizmu se během zimy nahromadily toxiny, které mohou negativně ovlivňovat náš imunitní systém a celkovou vitalitu. Proto bychom měli věnovat pozornost jarnímu detoxu.

Existuje několik způsobů, jak se můžete vyrovnat s jarní únavou a detoxikovat své tělo:

  1. Dostatečně spěte - Pokuste se spát minimálně 7 až 8 hodin denně, aby si vaše tělo mohlo odpočinout a načerpat novou energii.
  2. Cvičte - Pravidelné cvičení může pomoci zlepšit náladu a zvýšit vaši energii.
  3. Stravujte se zdravě - Dbejte na to, aby vaše strava byla pestrá a obsahovala dostatek vitamínů a minerálů
  4. Doplňte vitaminy a minerály - Kdybychom se po zimě vydali na odběr krve, rozbor by nejspíš ukázal, že máme nedostatek vitaminu D. Je to logické – potřebuje totiž ke své tvorbě sluneční paprsky, kterých je během zimy poskrovnu. S doplněním vitaminu D vám pomůže například Bioaktivní Vitamin D3 D-Pearls. Pokud nechcete myslet na pojídání několika vitamínů každý den vystačí vám kvalitní multivitaminy jako třeba GS Extra Strong Multivitamin či Pharmaton Geriavit Vitality 50+.Ti, kteří před prášky dají přednost šumivým tabletám, u nás najdou Supradyn CoQ10 Energy
  5. Čas venku - Snažte se trávit více času na čerstvém vzduchu a užívat si jarního počasí.
  6. Zkuste relaxovat - Pravidelný relax a meditace mohou pomoci snížit stres a zlepšit vaši náladu.
  7. Vyzkoušejte jarní detox - Existuje mnoho způsobů, jak detoxikovat své tělo, včetně konzumace detoxikačních nápojů (například Detoxikační čaj), jídla a přírodních doplňků. Mezi přírodní doplňky, které mohou podpořit detox organismu, patří například Ostropestřec mariánský, který najdete i u nás na e-shopu. Vylepšenou verzí může být kombinace s houbou Reishi, která podporuje přirozenou obranyschopnost organismu - Ostropestřec + Reishi 60 kapslí.

Ostropestřec mariánský obsahuje látky, které podporují regeneraci jaterních buněk, což může být prospěšné pro lidi, kteří trpí chronickými jaterními problémy nebo nadměrnou konzumací alkoholu. 

Doufáme, že vám tyto informace pomohou překonat jarní únavu a detoxikovat své tělo. Přejeme vám krásné jarní dny plné energie a vitality!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz